Changshu Sysen glass products Co. Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Changshu Sysen glass products Co. Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Changshu Sysen glass products Co. Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Changshu Sysen glass products Co. Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Changshu Sysen glass products Co. Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Changshu Sysen glass products Co. Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Changshu Sysen glass products Co. Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: SYSEN
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 80Million-150Million
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

SYSEN-GlasBouwmaterialen C., Ltd een belangrijke fabrikant in China die zich in decoratief glas specialiseren. Interne zonneblinden en decoratieve iornproducten.  het heeft van het nabijgelegen gebied van Yangzi Rive de plaats bepaald. het is ongeveer 100km verre van Shanghai. Het geniet van converient transportatio, is een professionele fabriek belast met mozaïekglas.

De wederzijds ondersteunende beheerstheorie van „het zijn partners in zaken, win-win wordt uitgevoerd“, maakt thd ondernemingsdeveplo is unieke stijl en tribune uit Ind. de industrie.

 

 De belangrijkste factrory productie met drie verdiepingen van holle mozaïekglas, enig-mouted kabinetten met glas, isolerend glas, mozaïek het glassplating, het glas van het Ijzermozaïek, aangemaakt glas, die glas malen.  Lopende band van Commpany de eigen sperfert en geavanceerd equipemnts in productie.  welke waarborg de productkwaliteit voor elke klant.  Wij kunnen ook de vraag overeenstemmen om modieus en in nieuw ontwerp voor klantenpoging te verstrekken, en leiden in samen met klanten.

 

  Wij geloven dat de uitstekende kwaliteit, eerst calss onderhoudt, wat zeker tevreden u zal!

Wij experting oprecht bedrijfsbesprekingen met alle klanten!

Geschiedenis

De fabriek werd opgericht in 1 Juni, 2010 22 April, 2013, geregistreerd bedrijf, in 28 Juni hetzelfde jaar de onderneming van het bedrijfgedeponeerde handelsmerk, registreerde ook een bedrijfwebsite (www.sysen-glass.com) Augustus 1st.2014 een ingebouwde blindproductielijn in productie zette, heeft het bedrijf een nieuw product voor de klant om toegevoegd te kiezen. In Januari 2016, een beweging aan de nieuwe fabriek (Changshou-het Dorp van Li Zhen Shi Qiao van Stadsmei), om het productiemilieu te verbeteren, om productkwaliteit te verzekeren, om stevige fundamenten, bestaande installatie 3000 te leggen stelt de vierkante meters, de Afdeling meer dan 50 mensen tewerk, is nu met verscheidene buitenlandse handelsbedrijven hebben ondertekend een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn in 2016 over het product en de toepassing de certificatieigma van Verenigde Staten en van Canada IGCC certificatie.

Dienst

Onze dienst:

Pre-sale de dienst: Vrije steekproef. Als de klant heeft van de steekproef vereisen, kunnen wij steekproef kostenloos verstrekken.

De verkoopdienst: Speciaal proces. Wij kunnen andere procesdienst verlenen. Als: snijden, die buigen,

opgepoetst, gekleurd, gegalvaniseerd.

De naverkoopdienst: Wij zorgen de goede kwaliteit van onze producten ervoor. Om het even welke problemen van de kwaliteit die wij zal

overeenkomst onmiddellijk, verlies wegens de kwaliteit, zullen wij compensatie voor klant.

Ons Team

Wij hebben professioneel de uitvoerteam