Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas

Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SYSEN
Certificering: IGCC IGMA
Modelnummer: S121

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 PCs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Triplex verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 8000 STUKKEN MAAND
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Bijzonderheid: Veiligheid Type: ingangsdeur
Verpakking:: document/plastiek/hout Het galvaniseren beschikbare caming: chroom, zwart chroom, satijnnikkel
Vervoer: schip of lucht Certificering: IGCC IGMA CCC
Merknaam: Sysen Design: Zoals gevraagd
Hoog licht:

Decoratieve Glascomités

,

Architecturale Glascomités

Productomschrijving

Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas

Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas

 

Het decoratieve glas is een grote manier om eender welke leefruimte zonder teveel uitgave op te dirken; het is een gemakkelijke manier om natuurlijk licht in uw ruimte toe te staan zonder privacy te offeren. Of u uw huis vernieuwt, een nieuw huis bouwt of enkel kijkt om een speciale aanraking aan uw het bestaan inrichting toe te voegen, kan het decoratieve glas enkel het ding voor u zijn!

 

De meeste deursystemen in globaal gebruiken dezelfde basisdeurplak en de zeer gelijkaardige hardware zodat is de duidelijke differentiator het decoratieve gebruikte glas. Vandaar dat hebben wij de grootste en breedste waaier van decoratieve glaseenheden beschikbaar in de globale markt gecreeerd om u te helpen deuren voordelig verkopen.

 

hether moet het bepalen dat de definitieve aanraking aan uw nieuwe vensters of om een overweldigend effect in een nieuwe zaaldeur te creëren, de waaier van het Diamantglas van decoratieve panelen zeker is om aan uw vereisten te voldoen. Gecreeerd in onze fabriek van Dublin door onze deskundige vaklieden, combineert de waaier van het Diamant Decoratieve glas een uitgebreide selectie van zowel traditionele als eigentijdse ontwerpen geschikt voor om het even welk huis.

Als u een specifiek maatontwerp hebt dat u ons voor u zou willen alstublieft creëren ons contacteren en wij zullen gelukkig zijn te verplichten.

Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas 0

 • Of het een eenvoudige enige of dubbele verglazingsvervanging, of zelfs het inkapselen van uw origineel glas in nieuwe dubbele verglaasde eenheden is, kunnen wij een aantal diensten met inbegrip van aanbieden:

  - Gekleurd leaded glas

  - Traditionele of maatontwerpen

  - Gesoldeerde en niet-gesoldeerde opties

  - Variërende loodgrootte en kleuren

  - Ingekapselde dubbele verglaasde eenheden

  Als belangrijke glasleveranciers die in heel China werken, ons team van technici bekwaam en hoogst ervaren is om alle banen volgens het hoogst mogelijke peil uit te voeren. Om meer over te leren hoe uw bezit van onze diensten kan profiteren, aarzel niet in aanraking met ons vandaag worden.

Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas 1

 

1. Het toepassen van een transparante metaaldeklaag.
Het glas die een metaaloxydedeklaag hebben wordt genoemd laag die stralingsvermogenglas (ook als laag-E wordt bekend). U zult ook het voordeel van veranderlijke bescherming tegen de UVstralen hebben van de zon die schadetapijten en stoffen.

De Fenplastaanbiedingen, als optie, in zijn Isolerende die glazen van goederen en het luchten eenheden typen, het glas laag-E ES©, wordt ontworpen om het energiepotentieel van een deurvenster te maximaliseren gebruikend een indicator uitzonderlijke van ER (Energieclassificatie).

Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas 2

 


2. Het vervangen van de lucht tussen de twee ruiten van glas met een inert gas.

Het inerte gas tussen de twee glasruiten vermindert geleidingsvermogen (wanneer vergeleken bij lucht) en verhoogt de temperatuur van de interne oppervlakte van het Isolerende glas. Het argon is het het vaakst gebruikte gas.

Al Isolerend die glas door Fenplast wordt vervaardigd wordt ingespoten met Argongas aan een minimale en verklaarde tariefvulling van 95%, daardoor handhavend de warmte van uw huis zonder enige extra uitgave.

3. Een isolerend glasverbindingsstuk.

Het glasverbindingsstuk is het deel dat de twee ruiten van glas langs de perimeter van het Isolerende glas scheidt en dat toestaat om het geleidingsvermogen te verminderen en superieure isolatie aan te bieden.

Verscheidene soorten het isoleren van glasverbindingsstukken zijn beschikbaar en vullen deze functie met variërende graden van succes.
Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas 3
Fenplast gebruikt een isolerend verbindingsstuk, dat door NASA wordt goedgekeurd en gemaakt van structurele schuimrand genoemd het Super Verbindingsstuk TM doublesealed. Dit type heeft alle voordelen van een niet-metalen isolerend glasverbindingsstuk terwijl het handhaven van de eigenschappen van duurzaamheid en gasbehoud die aan de hoogste internationale normen voldoen. Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas 4
 •  
 
 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Veiligheid Aangemaakte Glascomités, de Architecturale Decoratieve Comités van het Deurglas kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.