• Eigentijdse IGCC IGMA bevlekte Decoratief Comité Glas
  • Eigentijdse IGCC IGMA bevlekte Decoratief Comité Glas
Eigentijdse IGCC IGMA bevlekte Decoratief Comité Glas

Eigentijdse IGCC IGMA bevlekte Decoratief Comité Glas

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHANGSHU CHINA
Merknaam: SYSEN
Certificering: IGCC IGMA
Modelnummer: S026

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Triplex verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 8000 stukmaand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Pakket: houten verpakking Gebruik: Flat of huisgebruik
Stijl: Modern Productnaam: Decoratieve glasschuifdeur
Toepassing: De bouw Certificering: IGCC IGMA
Handelstype: Fabrikant Het Type van muurkabinet: De Kabinetten van de hoekmuur, Dubbel
Hoog licht:

Decoratief het paneelglas van IGMA

,

Decoratief het paneelglas van IGCC

Productomschrijving

Eigentijdse IGCC IGMA bevlekte Decoratief Comité Glas

 

Het is duidelijk dat in de recentere Middeleeuwen de workshop van de hoofdglazenmaker een hoogst georganiseerde onderneming was, geschikt om diverse klassen van ontwerpen te veroorzaken, volgens de uitgave waren zijn patroons om op te lopen bereid. Hoewel de donor, het geestelijke of de leek, aanzienlijke invloed over de keus van onderwerp en zijn manier van vertegenwoordiging uitoefenden, was het gebeëindigde ontwerp hoofdzakelijk de verwezenlijking van de hoofdglazenmaker. De laatstgenoemde was vaak een kunstenaar die in zijn eigen recht, in de formele taal van zijn eigen techniek de artistieke aspiraties van zijn tijd uitdrukken.

Het laag-ijzerglas is een type van hoog-duidelijkheidsglas dat van kiezelzuur met zeer lage hoeveelheden ijzer wordt gemaakt. Dit lage ofiron verwijdert de groenachtig-blauwe tint die vooral op grotere en dikkere grootte van glas kan worden gezien. … Het lage ijzerglas wordt wijd gebruikt in zonnepanelen. Het laag-ijzerglas wordt verkocht onder diverse merknamen.

Eigentijdse IGCC IGMA bevlekte Decoratief Comité Glas 0

Privacyglas

Het duidelijke glas geeft uw ingangsdeur een schrijver uit de klassieke oudheid en opgepoetst kijk maar is minder wenselijk in termen van privacy. Als de privacy is wat u na bent, is het duidelijke glas niet de optie voor u. Dat is waar het decoratieve deurglas binnen – specifieker berijpt en ondoorzichtig glas komt.

Het berijpte glas vertroebelt de binnenkant en de buitenkant die nog geen mensen om in uw huis toestaat te zien maar zonlicht door toestaat. Als u geen ventilator bent van hoe het berijpte glas eruit ziet, zijn er ook andere ondoorzichtige glasopties die extra karakter aan uw ingangsdeur kunnen brengen.

Voordelen van Decoratief Deurglas

Geen kwestie het glastype u waarmee gaat, leveren zij allen gelijkaardige voordelen op.

Aanpassing

Bent u een ventilator van kleur? Als zo, is het dan bevlekte deurglas voor u. Een ingewikkeld ontwerp maar wil is de kleur niet uw kop thee? Het gesneden glas is uw beste pasvorm. Is de privacy uw hoofdzorg? De oplossing voor uw voordeur is privacyglas.

Of u gesneden kiest, bevlekt of glas privacy, houdt één ding voor alle drie types waar. Zij kunnen worden aangepast om het ontwerpbehoeften van uw huis te passen. Met het aantal eenvoudige en elegante beschikbare opties, kunt u zeker zijn om een ontwerp te vinden dat volkomen voor u zal werken.

Types van Decoratief Deurglas

Daar een paar beschikbare stijlen van decoratief glas. Elk type werkt op hun eigen manier om een unieke aanraking aan om het even welke entryway te verstrekken.

Gesneden Glas

Het gesneden die glas is precies wat het als – glas klinkt dat een ontwerp heeft in het wordt gesneden. Het reden gesneden glas is zo populair is omdat er zo veel verscheidenheid met het is. De ontwerpopties zijn eindeloos en u bent zeker om iets te vinden om de stijl van uw huis te passen.

Aangezien het glas letterlijk gesneden is, kunt u de groeven van het ontwerp voelen als u uw vingers over het in werking stelt. Als niet van dat houd, is één van de andere decoratieve glasopties waarschijnlijk een betere pasvorm voor u.

Gebrandschilderd glas

Ook genoemd geworden kunstglas, wordt het gebrandschilderde glas het meest meestal gevonden in kerken en musea maar dat zou niet u moeten intimideren. More and more huiseigenaars opteren voor deze decoratieve optie van het deurglas om een eenvoudige reden – het is absoluut mooi geen kwestie het ontwerp van het. Het gebrandschilderde glas brengt elegantie en kleur aan een typisch boring deel van de buitenkant van uw huis.

Plus, is het super veelzijdig. Er zijn zo vele ontwerpopties om de blik van om het even welk huis daar te passen. Aangezien het gebrandschilderde glas om als accentstuk wordt geadviseerd worden gebruikt, wordt het het best gebruikt in de voordeur.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Eigentijdse IGCC IGMA bevlekte Decoratief Comité Glas kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.