• 5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl
  • 5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl
  • 5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl
5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl

5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHANGSHU CHINA
Merknaam: SYSEN
Certificering: IGCC IGMA
Modelnummer: ssss

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Triplex verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 10000 PECEC-MAAND
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Functie: houd de warme geluidsisolatie van de kunstenaars thermische isolatie Grootte: Beschikbaar douaneontwerp
Beschikbare Caming: Aangemaakt Glas Toepassing: De bouw
Certificering: IGCC IGMA Dikte: 512mm
Type: Vlotterglas
Hoog licht:

gehard douche aangemaakt glas

,

modern douche aangemaakt glas

,

5mm douche aangemaakt glas

Productomschrijving

5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl

Er zijn geen betere manier en voor de betere inkomstklasse te bevorderen de blik van uw huis dan door nieuwe douchedeuren te installeren. Het ontwerp en de installatie van het glas voor uw douchedeur zijn één van de belangrijkste besluiten u zult nemen of u bouwt of uw huis remodelleert. Overgiet deuren in het Strand van Tarzana en Redondo-, en het gebied van Los Angeles plaatste de stijl voor uw bad evenals leidt tot een luxueuze doucheervaring voor u elke dag.

5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl 0

 

WELK TYPE NODIG VAN DE DEUR VAN DE GLASdouche OF TONbijlage HEBT U?

Hier enkel zijn een paar types van douchedeuren en badglas die het Glas van Los Angeles verstrekt:

  • De Deuren van de Framelessdouche
  • Ontworpen Douchedeuren
  • Semi Ontworpen Bijlagen
  • Badbijlagen


Voor het traditionele huis, zijn de ontworpen douchedeuren een optie. De ontworpen douchedeuren elimineren de behoefte aan een douchestaaf en overgieten gordijn en verstrekken een onmiddellijke stijlverbetering. En, de deuren van de glasdouche riskeren niet de vorm en de schimmelproblemen die gordijnen vaak overgieten veroorzaken.

 

De Bijlagen van de badton

Als u geniet van doorwekend in uw ton als deel van uw ontspanningsroutine, is het badkuipglas de perfecte oplossing. Het is schoon, modern en staat onbelemmerde meningen van andere ontwerpelementen in toe het bad. Zij staan u toe nog om een badton in te sluiten maar genieten van de openheid van glas.

Voor sommige ontwerpen, is het best om te gebruiken wat kent in de industrie als semi-frameless douchebijlage is. Dit betekent dat sommige elementen van uw douchebijlage kaders zullen hebben terwijl anderen niet zullen. Wij houden van dat, omdat het onze klanten toestaat om het beste van beide werelden te hebben: glad voorzien door duidelijk glas van de steun zoals nodig om uw ontwerp te construeren.

De deuren van de Framelessdouche voegen onmiddellijk moderne stijl aan uw bad toe. Als uw droom een kuuroord-als luxeterugtocht in uw huis moet creëren, is een frameless douchedeur het antwoord. Veronderstel panelen van hoogte - kwaliteitsglas die u omringen in uw mooie, moderne badkamers. De deuren van de Framelessdouche bieden een brede waaier van ontwerpopties aan en kunnen de blik tot stand brengen en voelen u willen.

 

Vandaag, nemen de badkamersontwerpers verder vaak frameless concept één van de douchedeur stap en creëren volledige douchemuren van glas. De douchemuren volledig van glas worden gemaakt kunnen uw ruimte openen en zelfs open en luxueus een kleine badkamers maken die voelen.

Als u een hoofdbad hebt dat uw privé terugtocht is, denk gebruikend een glasmuur na om uw mening uit te breiden! En het moet niet daar ophouden – wij hebben met architecten en ontwerpers gewerkt om glasmuren door het huis op te nemen.

Wegens onze ervaring en deskundigheid, verstrekken wij doucheglas, douchedeuren, de bijlagen van de glaston en glasmuren voor woningen en hotels door Zuidelijk Californië.


5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl 1

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 5mm Geharde Douche Aangemaakte Glas Moderne Stijl kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.