• Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing
 • Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing
Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing

Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHANGSHU CHINA
Merknaam: SYSEN
Certificering: IGCC IGMA
Modelnummer: S009

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Triplex verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 10000 stukmaand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Functie: houd de warme geluidsisolatie van de kunstenaars thermische isolatie Maat: Beschikbaar douaneontwerp
Beschikbare Caming: messing, nikkel, patina. Galvaniseren: chroom, zwart chroom, satijnnikkel
Toepassing: gebouw Certificering: IGCC IGMA
Hoog licht:

Zonneblinden voor Deurvenster

,

In Glaszonneblinden

Productomschrijving

Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing

Het dubbel verglaasde blindvensters, Glas laag-E 2268 2268 witte het aluminium gemakkelijke schoon van Lucht strakke slidingwhite

 

Wat is specialiteit of louvered verglazing?

Alvorens u een vensterbehandeling, niettemin selecteert, moet u twee dingen in mening houden:
– U hebt iets nodig die u privacy zal geven wanneer u het en zonlicht wilt wanneer u het wilt – terwijl nog goed het kijken.
– U hebt iets nodig die met de rest van de inrichting in uw ruimte past. Bijvoorbeeld, zwaar, zou antiek-kijkt bloemengordijnen belachelijk in een ruimte kijken die van modern meubilair propvol is.
Dank aan nieuwe innovaties – als schaduwen, bamboeproducten, en dingen dat op een hoger niveau weergeven en dia weg – de wereld van de ideeën van de vensterbehandeling kan eindeloos schijnen.
Maar wat over oudere vensterbehandelingen – zoals gordijnen? Zijn zij nog nuttig voor de ideeën van de vensterbehandeling?
Absoluut!
U moet niet voor de zware antieke gordijnen van uw moeder regelen, niettemin. Zij zouden één van de meest traditionele vensterbehandelingen kunnen zijn, maar de gordijnen hebben wat „de laatste jaren het opdirken“ gekregen. Hier is waarom gordijnen nog één daar van de populairste ideeën van de vensterbehandeling is:
– Er zijn meer stoffen dan ooit om te kiezen van. Of uw ideeën van de vensterbehandeling iets licht of zwaar vragen, kunt u het doen.
– De zuivere gordijnen hebben in populariteit en beschikbaarheid geschommeld omdat zij het beste van beide werelden aanbieden; zij laten in licht terwijl ook het geven van u privacy. Plus, kunnen zij of elegant of toevallig zijn.
De vensterbehandeling IdeasThere is meer opties nu voor gordijnhardware. U kunt ringen, sporen gebruiken, en stelt zich zelfs spelden voor om een unieke blik te krijgen.
– De kantgordijnen zullen nooit van stijl uitgaan. Geen kwestie welk jaar het is, u kan op kant voor licht en luchtig tellen kijkt.
Zo, hoe weet u welke ideeën van de vensterbehandeling voor u juist zijn?
Het hangt, hoofdzakelijk af, op welk soort venster u hebt!

De specialiteit of louvered verglazingsoplossingen isoleert glaseenheden die koord-vrije, uitgedreven aluminiumluifels binnen de luchtruimholte opnemen om de ideale het daylighting of privacyoplossing voor commercieel, woon, onderwijs, gezondheidszorg of institutionele milieu's te verstrekken. De aluminiumluifels verstrekken dwingende voordelen over standaardzonneblinden voor architecturale verglazingsoplossingen in termen van kwaliteit, duurzaamheid en lage onderhoudsvereisten.

Hoe louvered de specialiteit of verglazing wordt gebruikt?

De Louveredverglazing kan voor bijna om het even welke binnenlandse en buitenverglazingstoepassingen worden gebruikt. Of u het in de schaduw stellen van systemen, visiecontrole, privacyglas, geluid of daglichtcontrole nodig hebt, verstrekt Unicel een meerdere verglazingsalternatief aan om het even welke visie of daglichtcontrole-eisen louvered.

Ongeveer Louvered-Verglazing – Visie Control®

De visie Control® is het markt-leidend product voor superieure daglicht en visiecontrole – louvered verglazing die zonneblinden in vensters, integrale zonneblinden, en andere in de schaduw stellende systemen voor onovertroffen functie en prestaties vervangt.

De visie Control® is een gepatenteerde, hermetisch verzegelde glaseenheid, die luifels combineren binnen glas dat aan vrijwel om het even welke vorm voor binnenlandse of buitenverglazingstoepassingen kan worden aangepast. Geavanceerd zijn louvered verglazingstechnologie elimineert koorden, verzekert groepering en vereist geen onderhoud. Wanneer geïnstalleerd in buitentoepassingen, vermindert de Visie Control® beduidend energieverbruik tot steun van LEED-certificatievereisten.

 • Doorstaat de test van tijd
 • Levert opmerkelijke kwaliteit
 • Betaalt voor zich
 • Vereist geen onderhoud
 • Aandrijvingsenergierendement
 • Verzekert hygiëne, privacy en comfort
 • Kijkt goed

Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing 0

De Geïntegreerde Zonneblinden van de duur

Zijn de duwblok in werking gestelde geïntegreerde zonneblinden een eenvoudig en betrouwbaar handsysteem. Zij functioneren met verrassende snelheid en gunst. Hef op, wordt de lagere en schuine standfunctionaliteit bereikt door de duwblokken langs zijgrenssporen eenvoudig te glijden.

Onze Enige in werking gestelde geïntegreerde zonneblinden van de Spoorduw Blok zijn een eenvoudig en betrouwbaar handsysteem. Zij functioneren met verrassende snelheid en gunst. Hef op, lager en de schuine stand wordt bereikt door eenvoudig te glijden duwblok boven en beneden het enige zijgrensspoor.

De Franse Deuren met ingebouwd blindsbetween de glaspanelen zijn groot. Typisch verstrekken de Franse Deuren veel privacy wegens al glas niet. Als u privacy met een Franse Deur in het verleden wilde zou u één of ander type van blinden of een gordijn moeten installeren in bijlage aan de deur. U moet niet meer voor die optie regelen omdat u de meeste allFrench Deuren met de ingebouwde zonneblinden kunt nu kopen.

Toen ik ons nieuw huis ontwierp was mijn vrouw bezorgd over het hebben van Franse Deuren in ons ontbijthoekje. Zij werd ongerust gemaakt over privacy en het in de schaduw stellen van de middagzon. Zij is nooit een reusachtige ventilator van mini-zonneblinden geweest omdat zij haat schoonmakend hen. Toen ik haar vertelde kon ik tot de Franse Deuren met mini-blind opdracht geven gebouwd in het geïsoleerde glas zij in het proberen van het product zeer geinteresseerd was.

Ik ben gelukkig te zeggen wij met deze eigenschap zeer tevreden zijn geweest. De zonneblinden hebben twee controles op de deur, om de zonneblinden op te heffen en te verminderen en een andere om de schuine stand van de blinde bladen te controleren. Het grote voordeel van deze zonneblinden is zij nooit moet worden schoongemaakt omdat zij binnen de verzegelde leegte tussen de pijnen van glas bevat zijn. De kosten waren gelijkaardig aan zo het kopen van een reeks mini-zonneblinden naar mijn mening u gek niet zou zijn om tot een deur met deze eigenschap opdracht te geven. Als u volledig licht enkel van het venster wilt stel de zonneblinden open al manier en u weet zelfs niet zij daar zijn.

Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing 1
 • De besturingsgreep maakt los – op veel van de nieuwe nu beschikbare modellen worden de besturingsgrepen op buiten het glas aangesloten aan de interne controles met krachtige magneten. Dit laat de controles toe om worden gebruikt zonder het energierendement van het glas te compromitteren. Wat typisch gebeurt is als u probeert om de zonneblinden te bewegen boven en beneden binnen het glas terwijl de zonneblinden in de „gesloten“ positie daar is teveel spanning op het systeem zijn en de magneet laat gaan. De besturingsgreep zal waarschijnlijk neer aan de bodem glijden. Dit kan worden bevestigd door het handvat tot de positie te bewegen toen het liet gaan. Daarna ben zeker de zonneblinden „om te openen“ alvorens hen naar boven of naar onder te bewegen.
 • De Onderbrekingen van de controlekabel – in sommige situaties kunnen de interne kabels breken. Als dat gebeurt zult u een nieuw glastussenvoegsel moeten krijgen. Meest elk van deze worden gebouwd in zonneblinden verkocht in verzegelde glaspanelen die niet kunnen worden hersteld. Contacteer uw verkoper en zie welke opties beschikbaar zijn. Het goede nieuws vervangt het glaspaneel is typisch vrij gemakkelijk na het verwijderen van een paar schroeven en versieringsstukken.
 • Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing 2
 • 1. De ideeën van de erkerbehandeling

  Dit zouden grote vensters kunnen zijn, maar u kunt de juiste vensterbehandelingen gebruiken om tot hen nog grotere blik te maken! Afhankelijk van de blik gaat u voor, kunt u gebruiken:

 • De op een hoger niveau weergevenschaduwen op elk venster dat u keurig en proper zal geven zien eruit. U kunt hen in de te vinden dag omhoog opheffen als u uit onder de bomen zitten, dan u hen bij nacht voor totale privacy kunt verminderen.
 • Vloer-lengte blinden om een comfortabel hoekje te creëren dat voor uw ochtendkoffie of een middag met uw favoriet boek perfect is. Als u houdt van de blik van blinden maar geen kleine ruimte rond uw erker wilt tot stand brengen, word eenvoudig blinden die net in de vensters zelf passen.
 • Gordijn om een elegante blik tot stand te brengen. Zorgvuldig ben, niettemin; u wilt ervoor zorgen dat u panelen gebruikt om het venster te ontwerpen, in plaats van omhoog het behandelen van het!

Wij bieden geïntegreerde zonneblinden voor onze bifolding deuren aan. Venetiaanse stijlzonneblinden die eigenlijk geïnstalleerd BINNEN de dubbele verglaasde verzegelde eenheid - tussen de twee bladen van glas zijn. Deze indrukwekkende het kijken zonneblinden vereisen nooit schoonmakend, staan u uw privacy en schildmeubilairogen en gevoelige huid van de zonnenstralen toe. Perfectioneer voor het verminderen van de glans op TV in een serre.

Het voordeel om uw die zonneblinden te hebben in uw verzegelde eenheden worden opgenomen is dat zij niet het constante bestrooien en het onderhoud verbonden aan conventionele zonneblinden vereisen. De integrale zonneblinden staat een ruimte toe om zowel privacy als bescherming tegen helder zonlicht te hebben, zonder uw mening te verduisteren, terwijl nog het toestaan van licht in het leven of het werken van ruimte.

De aluminiumbladen kunnen worden opgeheven, en worden overgeheld om het licht effectief te verspreiden en de visie worden verminderd te verduisteren van het los krijgen van ogen. Als u geen ondoorzichtig glas wilt dat constant uw mening zal schaden, dan zijn deze zonneblinden voor u

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de Glas 25-30 Energie van het het Stofbewijs van Mm Dikte van aluminium de Interne Zonneblinden - besparing kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.