• 70% Hittebestendige het Glasoxygenatie van de overbrengingskeukenkast
  • 70% Hittebestendige het Glasoxygenatie van de overbrengingskeukenkast
70% Hittebestendige het Glasoxygenatie van de overbrengingskeukenkast

70% Hittebestendige het Glasoxygenatie van de overbrengingskeukenkast

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHANGSHU CHINA
Merknaam: SYSEN
Certificering: IGCC IGMA
Modelnummer: S026

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Triplex verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 8000 stukmaand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Lichtdoorlatendheid: 70% samenpersende sterkte: 60MPa
Beschikbare Caming: messing, nikkel, patina. Galvaniseren: chroom, zwart chroom, satijnnikkel
Toepassing: gebouw Certificering: IGCC IGMA
Specificatie: 1500*480mm
Hoog licht:

De Deurenglas van het douanekabinet

,

Berijpt Kabinetsglas

Productomschrijving

70% Hittebestendige het Glasoxygenatie van de overbrengingskeukenkast

kleurrijk glazen venster 22 de Oxygenatieweerstand van " *36 „, messing, Moderne stijl, unieke Hittebestendig
Ook genoemd van het inlegselglas het Kleureninlegsel of het kathedraalglas, het zijn een Zuiver handboek dat kan veelkleurig maken, wazig en het duidelijke glas maakt combinatie willekeurig, dan gelijkecreativiteit. Voor zolang periode, hebben wij reputatie van onze binnenlandse en overzee klant hoogst worden.


Nu kunnen wij een uitvoerige waaier van 18mm20mm de bouwglas voor deuren met inbegrip van deurglas, afgeschuind glas, smeedijzerglas, kleurrijk kunstglas, duidelijke of gekleurde gevormd glas enz. leveren.

Het onthaal aan visite onze fabriek als mogelijk, Om het even welke vraag, gelieve te aarzelen niet om me te contacteren direct altijd, zal ik u het beste tarief met de beste dienst geven.

 

de bouw van decoratief glas voor deuren

 

 

Specificatie:


1. Materiaal: sterk aangemaakt glas, gevormd glas, bladglas.
2. Kleur: duidelijk of gekleurd zijn beschikbare allen.
3. Specificatie/Grootte: 800*350,750*310,1200*480,1350*450,1100*325,1500*480 etc. Wij kunnen het glas in uw vereiste grootte snijden.
4.Thickness: over het algemeen 18 mm aan 20 mm.
5. Technologie: ontruim aangemaakt glas, zuur geëtst glas, mistlite steun, paneelglas met schuine randen en clusters, gekleurd glas, gevormd glas voor decoratief. Met rijke kleur, mooie patronen, kunnen de glazen in allerlei producten worden gemaakt u kunt veronderstellen.
6. Toepassing: keuken, ingangsdeuren, binnenlandse deuren, vensters, showcase, veranda, kathedraal, Desktop, enz.

 

 

Eigenschappen:


1. Er is drievoudig te vormen paneelglas, zijn allebei van de oppervlakte vlot met het levendige ontwerp in het middenpaneel.
2. Het unieke ontwerp voor moderne stijl, sterk materiaal om buil te verhinderen, houdt warme, hete weerstand, levendige kleur om ogen aan te trekken
3. Het decoratieve glas behoort enkel tot u: Wij kunnen het ontwerp maken enkel aangezien u houdt van.
4. Het glas van uitstekende kwaliteit dat ons glas waarborgt wordt strikt vervaardigd en gecontroleerd zorgvuldig oneach proces, kunnen zij voor vele manieren worden gebruikt.

 

70% Hittebestendige het Glasoxygenatie van de overbrengingskeukenkast 0

hier zijn geen veel verschillen in glas. Het besluit zou volledig op het best welke vangsten moeten worden gebaseerd het oog en met de rest van de keuken werkt. Het geëtste glas wordt wijd gebruikt, hoewel de meer decoratie u op het zet, minder wordt transparant het. Onder de belangrijkste voordelen van glas is de deuren de capaciteit om door hen te zien. Dit verhindert verspilling van tijd rond zoekend. Zo moet het evenwicht tussen functie en manier worden gevonden.

Waar het wordt gebruikt

Bijna heeft iedereen de behoefte gevoeld om een glaskabinet en zijn nut te hebben. Het heeft in de opstelling van het huishoudenmeubilair en in de winkels gebruikt. Het gebruikelijke kabinet bestaat hoofdzakelijk uit van twee deuren. Nochtans, zijn er geavanceerdere types met unieke ontwerpen die verscheidene knoppen en deuren hebben. De kwaliteit van het glas in het kabinet wordt gebruikt dat varieert ook heel wat. Zo hangt het slechts van welk type af u zult kopen.

best glass cabinet doors

Deze deuren van het gebrandschilderd glaskabinet kunnen ook van een muur worden gehangen, hoewel er bepalingen zijn in verband met waar deze in het huis ingebouwd zijn. De meeste mensen gebruiken deze in hun badkamerss. De dagelijkse die materialen in het baden worden gebruikt worden normaal opgeslagen in deze. U kunt zeepgevallen, shampooflessen, zeep, handdoeken in het badkamerskabinet houden. Normaal, zijn deze kabinetten vaste atreasonable afstand van badkamersdouches.

Het belangrijkste gebruik van glaskabinet kan in de woonkamer worden gevonden. De verschillende types van pronkstukken worden gehouden in hen om de tendens van de huiseigenaar te tonen. Zij zijn gewoonlijk groot in vergelijking met die in de badkamerss en de keukens. Sommige mensen houden zelfs stereosystemen en televisie binnen de kabinetten. Zij bevatten sterke planken die van glas worden gemaakt. Deze leiden tot genoeg ruimte om grote punten, specifiek elektronische goederen te bevatten.

 

Voordelen van de Deuren van het Glaskabinet

De glasdeuren hebben voor goede vertoning en verlichting van uw punten de voorkeur. Ook kunt u nadruk van lichten op de binnenkant van de kabinetten gebruik maken om sommige speciale standbeelden te tonen. Bovendien, de bezoekers kunnen de dingen ronduit zien u in uw kabinet voor vertoning als direct licht van glaskabinetten door hen hebt gehouden.

Zij zijn een elegante manier om uw keuken te verbeteren aangezien zij zowel mooi evenals functioneel zijn. Dit zal verbeteren zeer hoe u uw keuken en zijn waarde gebruikt wanneer u uw huis op verkoop wilt zetten. Handhaven van deze kabinetten is werkelijk goedkoop en vergt teveel tijd niet schoon te maken. Allen u wenst is een een ruitreinigingsmachine of water en één of andere zachte doek voor het drogen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 70% Hittebestendige het Glasoxygenatie van de overbrengingskeukenkast kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.