• Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡
  • Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡
Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡

Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHANGSHU CHINA
Merknaam: SYSEN
Certificering: IGCC IGMA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: negotiable
Verpakking Details: sterke overzeese waardige houten leidt tot met doorschoten document
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100000 PIECEC-MAAND
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Gewicht: 20-28 KG/㎡ Specificatie: Volgens de klantenvereisten
Max.Demension: 1500*2500mm Min.Demension: 300*300mm
Type: Floatglas Techniek: Duidelijk Glas, Aangemaakt Glas, Gekleurd Glas
Hoog licht:

Energie - besparingsglas

,

thermisch efficiënte glas

Productomschrijving

Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡

De voordelen van glas laag-e

  • Beter energierendement. De vensters kunnen van 25% van het verlies van de de wintertijdhitte van een huis de oorzaak zijn. Naast het verminderen van hitteverlies tijdens wintermaanden, vermindert het glas laag-e ook hitteaanwinst tijdens het airconditioningsseizoen.
  • Minder UVschade. Door de meeste ultraviolette straling van (UV) te blokkeren, laag-e beschermt de glashulp stoffen, leer, het bekleden, kunstwerk en eindigt van de langzaam verdwijnende gevolgen van zonlicht.
  • Verminderde condensatie. De condensatie op glazen venster kan een probleem zijn tijdens het het verwarmen seizoen, aangezien de warme lucht in contact met koud glazen venster komt en zijn vochtigheid opgeeft, vormt waterdruppeltjes op de glasoppervlakte. Het glas laag-e zal laag- deze ongewenste condensatie minimaliseren of elimineren.
  • Aftrek op vensters & deuren. Als u nieuwe of vervangingsvensters of deuren installeert die Energy Star-aan vereisten (die glas laag-e) omvatten voldoen, kunt u voor een belastingkrediet verkiesbaar zijn. Andere aansporingen kunnen ook, afhankelijk van de verschillende hulpprogramma's van de staat van toepassing zijn en van.

Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡ 0Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡ 1

 

1. Sparen zelfs nog meer bij het verwarmen van rekeningen - hebben de dubbel verglaasde vensters reeds een geoptimaliseerde energiebalans om kostenbesparingen te maximaliseren en de vereisten van huidige de bouw verordeningen te overschrijden. De drievoudige verglazing staat een hoog niveau die van zonnewarmteaanwinst toe, warmte van natuurlijk daglicht vangen en het trekken in uw die huis, met uitzonderlijke thermische isolatieeigenschappen wordt gecombineerd om de hitte binnen te houden. Het resultaat is een venster dat de maximum van de het vensterenergie van „A+“ bereiken en kan goed overschrijden classificatie en een nog lagere U-value* verstrekken voor zelfs nog meer besparingen op uw energierekeningen.

2. Het maximumcomfort - zoals met moderne dubbele verglazing, de verbeterde thermische efficiency van drievoudige verglaasde vensters zorgt ervoor dat de koude vlekken worden geëlimineerd. Kunnen de drievoud verglaasde vensters ook worden geoptimaliseerd om uitstekende thermische akoestische prestaties te leveren - van buiten minimaliserend geluidsniveaus. Dit kan ook met akoestisch gelamineerd glas of het combineren van verschillende dikten van glas in dubbele verglazing worden bereikt.

3. Verhoogde beveiliging - door gelamineerd glas in dubbele verglazing, of door het hebben van een extra ruit van glas in drievoudige verglazing te gebruiken, kan de grotere veiligheid worden verstrekt en houdend uw huisbrandkast beveiligen.

Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡ 2

 

Dunne Structuur

 

SYSEN heeft een een structuurverdunner en aansteker dan geïsoleerd glas.
In vergelijking met drievoudig-ruit geïsoleerd glas, heeft LandVac slechts één zesde van zijn dikte en weegt minder 10 kg per vierkante meter terwijl het beheren van een veel betere u-Waarde. Ondertussen, staan minder laag-E glaslagen ook hogere overbrenging en betere optische transparantie toe.

 

Type

U-waarde

(w/m2K)

Zichtbaar Licht

Overbrenging

(%)

Dikte

(mm)

Gewicht

(Kg/m2)

LandVac

4TL*+0.3V+4T

0,48 70 8.3 20

Geïsoleerd glas

4TL*+12A+4TL*+12A+AT

0,97 56 36 32

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Vacuüm Geïsoleerd Energie Efficiënt Glas voor Venster 20-28 Gewicht kg/㎡ kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.