• Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in
 • Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in
 • Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in
Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in

Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHANGSHU CHINA
Merknaam: SYSEN
Certificering: IGCC IGMA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: negotiable
Verpakking Details: sterke overzeese waardige houten leidt tot met doorschoten document
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100000 PIECEC-MAAND
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Volgens de klantenvereisten: Volgens de klantenvereisten Specificatie: Volgens de klantenvereisten
kleur: duidelijk, grijs, groen, blauw, brons Kwaliteitsklasse: bouwgebruik, meubilairgebruik etc.
Type: Floatglas Techniek: Duidelijk Glas, Aangemaakt Glas, Gekleurd Glas
Hoog licht:

thermisch efficiënte glas

,

geïsoleerde glaspanelen

Productomschrijving

Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in

het duidelijke behoud van de het Glashitte van het energieglas mini, Ingebouwd deshydratiemiddel

 

Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in 0

 

Het installeren van vensters die energy-efficient dubbele of drievoudige verglaasde eenheden bevatten voorziet u van vele voordelen:

 • Verbetert het energierendement van uw huis
 • Vermindert de hoeveelheid energie u gebruikt
 • Bespaart u geld op uw het verwarmen rekeningen
 • Efficiënter dan enige verglazing of standaard dubbele verglazing
 • Voorziet u van de kwaliteit en de herverzekering u van een belangrijk merk zou veronderstellen
 • Vervaardigd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen
 • Beschikbaar bij vensterinstallateurs landelijk in een waaier van frametypen

Hoe werkt de Energie - besparingsverglazing?

De hitte stroomt altijd naar de koude. Daarom zal het glazen venster zonder een deklaag laag-e de hitte van uw huis absorberen en zal het op de koudere buitenoppervlakte uitstralen, waar het wordt verloren. Het glas laag-e heeft een speciale deklaag die een slechte radiator van hitte is en geen hitte om naar de buitenkant toelaat worden overgebracht. In plaats daarvan, wijst de deklaag laag-e eigenlijk op de hitte terug in uw ruimte.

 • ome van de energie wordt geabsorbeerd door het glas aangezien het door overgaat. De geabsorbeerde energie verwarmt het glas. De energie die de leefruimte is ingegaan wordt ook geabsorbeerd door de punten in de ruimte zoals meubilair en tapijten. Deze die punten ook worden door de energie worden verwarmd.
 • De warme punten stralen de energie opnieuw en dit omvat branden en radiators binnen de ruimte evenals het verwarmde meubilair. Deze opnieuw gestraalde energie is niet meer korte golfstraling zodat reist de energie nu terug naar het venster laag-e zoals lange golfstraling.
 • Het glas laag-e laat niet de langere golflengtestraling van de met een laag bedekte oppervlakte uitzenden laag-e en is een efficiënte reflector. De energie die de ruimte en de thermische energie is ingegaan die reeds aanwezig was wordt weerspiegeld terug van het glas laag-e. Zelfs het glas dat door de energie verwarmd werd die door het overgaan zendt lange trillingsenergie uit en het kan het in twee richtingen verzenden. Wat wordt teruggestuurd uit in de atmosfeer en wat naar de binnenkant van het gebouw.
 • Het resultaat is een neutraal verschijningsglas dat binnen energie en hulp hitte laat verhinderen weggaand.

Door glas laag-e in een dubbele of drievoudige verglaasde eenheid te plaatsen, veranderen de individuele temperaturen van de glasruit. Aangezien meer hitte wordt behouden, wordt de buitenruit van glas niet verwarmd zoals veel door aan energie te ontsnappen en de binnenruit houdt binnen meer hitte en wordt warmer. Dit heeft twee gevolgen. Er zijn minder koude trekkingen van convectie dichtbij de vensters en het risico van condensatie op het glas wordt verminderd. Op deze wijze, verhindert de verglazing laag-e niet alleen hitteverlies, maar ook moedigt warmte tijdens de koudere maanden van het jaar aan.

U-waarde van energy-efficient verglazing

Het tarief waaraan het glas hitte uit het gebouw overbrengt wordt gemeten door de u-Waarde. De u-waarde wordt gemeten in W/m2K (Watts per vierkante meter per de temperatuurverschil van Kelvin). Groter het cijfer, groter het hitteverlies.

Voorbeeld van de besparing van het hitteverlies

Als u hebt een huis dat 20m2 van glas en zijn u-Waarde heeft is 5,8 (enige verglazing) en het is 10 graden koudere buitenkant dan binnenkant u dan 1160 Watts (=5.8 X 20 X 10) zult verliezen. Dit is een tarief van verlies groter dan één bar op een straalkachel. Door het glas met een product te vervangen laag-e zou de u-Waarde 1,5 kunnen worden zodat verliest u nu slechts 300 Watts (bijna een kwart van het hitteverlies).

Het betere van het vensterverbindingen en ontwerp ondoordringbaar maken zal ook de algemene isolatieeigenschappen van de vensterbesparing zelfs nog meer energie verbeteren. Het andere aspect van energierendement is de capaciteit van het glas om hitte over te brengen. De u-Waarde van het bezit en het tarief waarbij de hitte in het gebouw wordt toegestaan is een grondigere evaluatie van de doeltreffendheid van het glas. De totale overbrenging van het glas (of correcter de totale die de zonnewarmteoverbrenging of g-waarde) zijn de waarde aan het glas wordt gegeven. Hoger het cijfer beter voor het bereiken van hitte die de doelstelling in de meeste binnenlandse situaties is. Laag-e de glastypes kunnen worden vergeleken gebruikend de u-Waarde en de g-waarde.

Het in de schaduw stellen van Coëfficiënt

Een andere maatregel die voor het vergelijken van laag-e glastypes wordt gebruikt is de in de schaduw stellende coëfficiënt. In de schaduw stellend coëfficiënten vergelijk plotseling de eigenschappen van de zonnewarmteoverbrenging van het glas door en snak golflengten. Het aandeel van energie dat elk glas door toestaat wordt vergeleken terug naar een gestandaardiseerd dun stuk van duidelijk glas met bekende eigenschappen. In de schaduw stellend coëfficiënten worden gegeven voor de korte trillingsenergie, lange trillingsenergie en twee gecombineerd in de totale in de schaduw stellende coëfficiënt. Een glas met een vrij hoge lange golf die coëfficiënt in de schaduw stellen heeft heel wat energie geabsorbeerd en het in het gebouw opnieuw gestraald. Het zal waarschijnlijk een gekleurd, hoogst absorberend glas zijn. Deze informatie is van bijzonder belang aan architecten en ook het verwarmen en ventilatieingenieurs, aangezien zij de verwarmende en koelladingen voor een gebouw kunnen berekenen wanneer zij weten hoeveel energie of zal doorkomen of van een gebouw zal ontsnappen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Behoud van de het Glashitte van de vlotter bouwde het Duidelijke Energie Efficiënte Deshydratiemiddel in kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.